Bel mij terug
09 24 50 444


U kunt contact met ons
opnemen op volgend nummer:

09 24 50 444

Wilt u een brochure aanvragen?
* Naam
* Voornaam
* Emailadres
* Telefoonnr.
Mobiel nummer
 

 
 
 
 
 
 
 
 certifications monte-escalier

Trapliften merken

Secma Online beschikt over trapliften van de beste kwaliteit. Wij bieden modellen aan van hoog aangeschreven fabrikanten zoals Thyssen Krupp, Platinum, Handicare, Minivator en Meditek. Wilt u profiteren van de voordelen van een traplift? Bekijk welke modellen wij van bovengenoemde fabrikanten aanbieden!

Thyssen Krupp

Thyssen Krupp is een groot internationale staalfabrikant dat voor verschillende segmenten producten en diensten levert. Naast het produceren van staal, systemen voor de automobiele industrie en het leveren van logistieke dienstverlening, maakt Thyssen Krupp ook liften, roltrappen en trapliften. Het hoofdkantoor van Thyssen Krupp is gevestigd in het Duitse Düsseldorf.

Thyssen Krupp produceert één model traplift. Het grootste gedeelte van de productie wordt via dealers aangeboden. Service- en onderhoud van de trapliften wordt vaak door Thyssen Krupp zelf gedaan. In Frankrijk wordt de service- en onderhoud echter meestal uitbesteed aan externe bedrijven.

Platinum

Platinum produceert sinds 1996 betrouwbare trapliften van topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. Traplift modellen met een capaciteit tot wel 60 kg, voor zowel de rechte trap als voor de trap met bocht.

Dankzij een groot internationaal distributienetwerk, heeft Platinum naamsbekendheid over de hele wereld gekregen. Vanaf mei 2013 wordt de vertegenwoordiging van Platinum gedaan door de heer Lucaci. Hij was tussen 2009-2012 vicevoorzitter van het Europees Platform en Traplift Association (EPSA).

Handicare

Handicare nam enkele jaren geleden trapliftfabriek Freelift over. Freelift was in 1889 in Nederland opgericht onder de naam Jan Hamer. Later ging het zich samenbundelen met een ander fabriek die machines ontwikkelde voor de zuivelindustrie. Beide fabrieken werden overgenomen door Otis en de naam werd omgedoopt tot Liftenfabriek Brinkman Jan Hamer. Vervolgens werd de fabriek weer zelfstandig om in 2007 deel uit te maken van de internationale Handicare Groep.

Handicare Groep is gespecialiseerd in het produceren en leveren van mobiliteitsgoederen. In Duitsland en Frankrijk produceert Handicare twee traplift modellen. Het merendeel van de trapliften wordt geleverd aan gespecialiseerde dealers. De service- en onderhoud van de trapliften wordt uitbesteed aan externe bedrijven.

Minivator

Minivator is onderdeel van de eerder genoemde Handicare, de leverancier die wereldwijd trapliften en andere zorgmiddelen levert. Minivator trapliften worden via een groot distributienetwerk over de hele wereld aangeboden.

Traplift prijzen; vraag een offerte aan!

Wilt u meer informatie over de traplift prijzen van onze trapliften? Vraag dan snel een vrijblijvende en gedetailleerde offerte aan!

» Traplift voor rechte trap
» Traplift voor trap met bocht