Bel mij terug
09 24 50 444


U kunt contact met ons
opnemen op volgend nummer:

09 24 50 444

Wilt u een brochure aanvragen?
* Naam
* Voornaam
* Emailadres
* Telefoonnr.
Mobiel nummer
 

 
 
 
 

SECMA s'engage

1 - Garantie voor advies

Elke situatie vraagt om een oplossing op maat, want elke situatie is anders. SECMA biedt verschillende oplossingen en is niet afhankelijk van één merk of fabrikant. Uit onze selectie van topproducten van diverse leveranciers, ontvangt u het product dat het beste bij u past.

2 - Garantie voor financiering

Een product van SECMA is een investering in uw mobiliteit en onafhankelijkheid. Wanneer u problemen ondervindt met de financiering, kijken wij met u mee naar een andere betalingsoplossing.

3 - CE gecertificeerd of TÜV-keurmerk

Veiligheid en kwaliteit zijn erg belangrijk voor ons. Voor de Europese normen dienen we onze producten te onderwerpen aan strenge richtlijnen. Producten van SECMA zijn CE gecertificeerd of hebben een TÜV-keurmerk.

4 - Garantie voor omruilen; 30 dagen

Mocht u niet tevreden zijn over een aangeschaft product, heeft u 30 dagen de tijd om uw product om te ruilen tegen een model van gelijke waarde. Deze regeling geldt niet voor maatwerk trapliften (buiten-trapliften en mini-trapliften.)

5 - Productgarantie tot 24 maanden

U krijgt altijd 24 maanden productgarantie op een aangeschaft product van SECMA. Om deze garantie optimaal te kunnen benutten, dient u binnen de eerste 12 maanden onderhoud te laten uitvoeren op uw product door één van onze monteurs.

6 - Productgarantie tot 5 jaar

U kunt uw productgarantie uitbreiden tot 5 en voor sommige producten zelfs tot 10 jaar. Bespreek de mogelijkheden met onze installateur.

7 - Onderhoud

SECMA heeft een uitgebreid servicenetwerk. In geval van storing van uw product, garanderen wij service aan huis. Onze servicemanager zal de vragen en problemen omtrent onderhoud voor u oplossen.

* Raadpleeg de voorwaarden voor garantie in onze algemene verkoopvoorwaarde