Bel mij terug
09 24 50 444


U kunt contact met ons
opnemen op volgend nummer:

09 24 50 444

Wilt u een brochure aanvragen?
* Naam
* Voornaam
* Emailadres
* Telefoonnr.
Mobiel nummer
 

 
 
 
 

INLOOPBAD EN INLOOPDOUCHE


"Weer genieten van uw bad of douche"

De inloopdouche

De inloopdouches van SECMA zijn veilig en comfortabel. De installatie is eenvoudig en vindt binnen één dag plaats.

Het instapbad

Een snelle en gemakkelijke instap tot uw badkuip, zorgt ervoor dat u weer plezier krijgt in het baden. Met een instapbad van SECMA is dit binnen handbereik.

 

Inloopdouches

De inloopdouches van SECMA zijn zo ruim en laagdrempelig, zodat men ook met een rolstoel eenvoudig naar binnen kan rijden. De douchecabines zijn ideaal als u beperkt bent in uw mobiliteit. Veel mensen hechten waarde aan ergonomie bij het kiezen van een badkamer. De inloopdouches van SECMA voldoen aan alle voorwaarden van gebruiksgemak.

 

U WILT ...

Een inloopdouche met één deur Inloopdouche gesloten
Een inloopdouche met deuren aan beide kanten Inloopdouche Angle

 

Instapbad

Een instapbad heeft een deurtje aan de wand dat ingang biedt tot uw badkuip. Het deurtje van het instapbad is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat u niet over de badrand hoeft te stappen. Zo kunt u zelfstandig in bad gaan, zelfs wanneer u last van uw benen heeft.

De instapbaden van SECMA zijn voorzien van een antisliplaag waardoor de kans op uitglijden minimaal is. Bovendien wordt het bad gemaakt van schimmelbestendig kunststof. Hierdoor is de badkuip makkelijk schoon te houden. Een instapbad van SECMA is eenvoudig en snel te installeren op de plek van uw oude bad.

U WILT ...

Compacte badkuip met poortje en geïntegreerde zitting CORALIA